Előmunkálaty engedély
Ministerstvo obchdou povolilo budapeštianskemu obyvateľovi Gusztávovi Valaszky predprípravné práce na železničnú trať Trebišov-Vranov-Sečovce aj s pokračovaním Vranov-Svidník- Krajna Polana resp až na hranicu