Gyászhír
Správa o smrti Ignáca Widdera vo veku 73 rokov dňa 14.06.1898 v obci Hatalov. Pohreb v Košiciach 16.06.1898. Brat menovaného: Albert W. Deti: Samuel, Eugen, Vojtech, Eugénia, Zsofia. Rozpís aj vnukov