Halálozás
Správa o úmrtí Júliusa Fröhlicha st. 7. septembra 1898 v obci Vŕbnica, kde bol statkárom. Menovaný pôsobil ako hlavný správca Andrášiovcov a zúčastňoval sa verejných záležitostí. Smútočné oznámenie rodiny - s prehľadom rodinných príslušníkov