Uj nőegylet T.-Terebesen
Správa o tom, že v Trebišove sa založila filiálka červeného kríža zásluhou Júliusa Dókusa. Predseda Andráši Gejza, spolupredsedníčka maželka Teodora Andrášiho. Podpredseda je František Malonyay, riaditeľ panstva spolu s barónkou Gustávné Fischer. Pokladník je Koloman Histzem, lekár Dr. Pavol Marikovszky