Kinevezések
Správa o tom, že Andrej Orosz, pracovník okresného kráľ. súdu v Užhorode bol preložený v septembri 1898 do Kráľovského Chlmca (úradník pozemkovej knihy) ** Jozef Stern pisár súdny bol preložený z obce Szerencs (dnes Maďarsko) do Sátoraljaújhely