Egyházmegyei gyülés
Referát z jesenného zasadania hornozemplínskeho evanjelického reformovaného dištriktu (kalvínov) (Felső zempléni evang. református egyházmegye) bol 25. augusta 1898 v obci Hrčeľ (okres Trebišov). Svetským sudcom bol zvolený Štefan Mándy, slúžny z Humenného