A palóczi tragédia
Správa o tragédii v Pavlovciach nad Uhom, kde grófovi Hadikovi 3 deti náhle ochoreli a 2 hneď aj zomreli, k tretiemu boli povlaní lekári z Košíc, Užhorodu i z Budapešti (súdobo nebolo známe či prežije a čo sa vlastne deťom stalo). Bolo vydané embargo na celú zaléžitosť