Kinevezések
Správa o menovaní učiteľov: Anton Salgó, Bohdan Zseltvay, Armín Luchs a Elena Udvardy-Kutrovich do Vranova nad Topľou + Irena Salgó Danielovics tamtiež za učiteľku ručných prác. Jozef Hosza učiteľ rímskokatolíckej obecnej školy v Humennom bol menovaný aj ku meštianskej škole. Juraj Kerekes bol menovaný za riadneho profesora štátom podporovanej meštianskej a vyššej obchodnej školy v Humennom