Kápolna felszentelés
Oddialenie termínu vysviacky kaplnky na "Hrádku" v Michalovciach bol pre zistené nedostatky. Po ich odstránení v sobotu 8. októbra 1898 ju osobne vysvätí košický diecézny biskup Žigmund Bubič