Tüzoltó ünnep Király-Helmeczen
Dobrovoľný hasičský spolok v Kráľovskom Chlmci zasadal 11.09.1898 pri príležitosti 10. výročia založenia. Naďalej predsedom František Pauliczky, ktorý mal aj slávnostný príhovor. Nasledoval banket