Jótékonyság
Oznam o tom, že michalovský hostinský Žigmund Weinberger pri príležitosti úmrtia uhorskej kráľovny každú sobotu dá 2 obedy pre chudobných žiakov zadarmo. Informoval už o tom aj riaditeľa školy Jozefa Mathiásza