Jótékonyczélu mőkedvelői előadás
Dobročinné ochotnícke predstavenie vo Vranove v hostinci "Magyar Korona" 26.11.1898. Názov predstavenia - "Két nő egy férfi ellen" [Dve ženy proti jednému mužovi]. Osoby a obsadenie. Režisér Pavol Füzesséry