Nyilvános számadás - Tyrnauer, Frida; Friedmann, Rozália
Finančné vyúčtovanie zo spoločenského podujatia, ktoré organizoval Humenský Grajciarový spolok židovských dievčat 17.12.1898. Čistý zisk 268 korún a 10 halierov. Menoslov darcov a výška ich príspevkov. Vyúčtovanie predkladajú: Pokladníčka spolku Frida Tyrnauer a tajomníčka spolku Ružena Friedman, datované v Humennom 21.12.1898