A homonnai izr. filléregylet mükedvelői előadással egybekötött fillér-estélyről Homonna 1898 deczember 20. - rl.
Referát zo spoločenského podujatia konaného v Huemnnom 17. februára 1898. O.i. ochotnícke predstavenie humoresky "Az előleg" [Záloha]