Az abarai énekkar
Učiteľ Štefan Fabián z obce Oborín vedie tamojší spevokol, ktorý úspešne vystúpil v Michalovciach na cintoríne pri rozlúčke s vdovou Dercsényi. Poznámka o tom, že bvy bolo vhodné aby vystupoval i pri iných príležitostiach