Épület átadás
Správa o tom, ze v Trebišove dokončili výstavbu riaditeľskej budovy spoločnosti na reguláciu rieky Bodrog aj s prístavbami, ktorú postavila trebišovská firma "Budjos és Kozma" a odovzdajú ju v najbližších dňoch predstavenstvu spoločnosti