Caszínói közgűlés
Referát z výročnej schôdze Kasína Michalovce 27.12.1898 konanej za predsedníctva Tomáša Füzesséryho (neprítomný predseda Jozef Szirmay). Prebehli voľby predstavenstva. Riaditeľ Štefan Sulyovszky predniesol vyhodnotenie činnosti Kasína za rok 1898 a pokladník Kasína Július Fröhlich zhodnotil finančnú situáciu kasína v priebehu roka