Tűz Szobránczon
Správa o požiari v Sobranciach, dňa 25. decembra 1901. Požiar vznikol v dome Armína Winklera a rozšíril sa ďalej (zhoreli 3 domy aj s prístavbami)*** Požiar v Drahňov na Vanoce 1901 (zhorel 1 dom aj s prístavbami