Gálszécsen-
Správa o pripravovano dobročinnom koncertev Sečovciach v hoteli "Nemzeti száloda" 11.01.1902. Finančný zisk pôjde na podporu okresnej nemocnice a pre zaodetie chudobných detí. Koncert -jeho program, účinkujúci