A Pozsony-bécsi villamos - Gerőcz, Kálmán 1888-1965
Úvodník venovaný téme električková trať Bratislava-Viedeň (z pera právnika, vysokoškolského profesora zo Sárospataku). Poznámka: má pamätné hrobné miesto v Sátoraljaújhely