Gróf Andrássy Manóné elhunyta és temetése
Správa o smrti vdovy po Emanuelovi Andrášim Manóné Andráši vo veku 81 rokov. Pohreb sa uskutočnil za účasti širokej rodiny na hrade Karásna Hôrka 22. marca 1914