Halálozás
Správa o smrti Alexandra Faragó, vedúci výhrevne uhorských železníc v Sátoraljaújhely v auguste 1914*** Úmrtie Emanuela Alexandra, člena zákonodarnej komisie Zemplínskej župy, tiež v auguste 1914