A homonnai pósta lopás
Informácia o krádeži v Humennom na pošte (zmizlo 6 tisíc korún), ktoré však nakoniec uhradil podozrivý zamestnanec a tak sa odstúpilo od trestného konania. Pracovník bol rehabilitovaný a vrátený na miesto pôsobenia