Áthelyezet póstafőnök
Správa o tom že Alexej Edmund Graf, riaditeľ pošty v Michalovciach bol preložený vo februári 1914 do Budapešti. Slávnostná rozlúčka. Na jeho miesto menovaný z Košíc Július Balázs