A katholikus körben-
Prednáška v katolíckom kruhu v januári 1914, ktorú predniesol Dr. Móric Chudovszky, riaditeľ nemocnice v Sátoraljaújhely. Prednáška o Tatrách bola spojená s premietaním diapozitívov