Dr. Forgon Mihály a harctéren meghalt
Správa o tom, že na pre chorobu zomrel v nemocnici 9. októbra 1914 právnik z Kráľovského Chlmca Dr. Michal Forgon, ktorý slúžil pri 10. pešom pluku v Tarnowe (dnes v Poľsku)