Eljegyzés
Gustáv Belitzky, učiteľ spišskonovoveského učiteľského ústavu sa 15. apríla 1895 v Prakovciach zasnúbil s diplomovanou učiteľkou Vilmou Mészáros, dcérou finančného inšpektora z Dolného Kubína Jána Mészárosa