Kinevezés
Minister školstva a kultu vymenoval učiteľa hudobnej výchovy učiteľského ústavu v Spišskej Novej Vsi k dievčenskému ústavu v Budapešti pod správou uhorského centrálneho ženského spolku Fröbel dočasne ako riadneho učiteľa a zaradil ho do IX. platovej triedy