Egyházmegyei hírek
Vzhľadom na odchod Dr. Jána Zelenyáka do parlamentu sa uprázdnilo učiteľské miesto v kňazskom seminári, ktoré poverením biskupa zaplnia Dr. Karol Wildfeuer okrem cirkevného práva aj výučbou dejepisu, Dr. Fridrich Rolny okrem filozofie výukou svätého písma, školský inšpektor Ján Stuckner výučbou latinského, gréckeho a slovenského jazyka