Az Iglói vörös kereszt egyesület [...]
Červený kríž v Spišskej Novej Vsi mal 20. januára 1895 svoje riadne valné zhromaždenie, na ktorom jeho predseda predniesol referát o činnosti v r. 1894. Zhromaždenie súhlasne prijalo finančnú správu odstupujúceho pokladníka Augustína Meltzera o hospodárení organizácie. Za podpredsedu bol zvolený opát-farár Ján Beervaldszky. Do rozšíreného výboru boli zvolení: Vilma Neubauer, Janka Klug, Mária Teschler, Dr. Július Nosz, Koloman Münnich a Edmund Széll.