Az Elba hajó szepesi áldozatai
V zozname mŕtvych po potopení dopravnej lode Elbe, boli zverejnené aj mená rodákov zo Spiša: Ján Szuchy, Michal Gajdos(š) z (Liptovskej) Tepličky, Ladislav Moterko z Podolínca a Júlia Puha z Krompách