Az Iglói takarék- és hitelintézet
Spišskonovoveská sporiteľňa - úverový ústav mala 13. februára 1895 valné zhromaždenie za predsedníctva Eugena Lehoczkeho. Na tri roky boli do predsedníctva zvolení Koloman Gärtner a Dr. Alexander Lorx, do dozornej rady Martin Róth, Martin Guhr a Dr. Alexander Simenszky. Minulý rok zomrel riaditeľ ústavu Bernard Jantner a člen výboru Eugen Payer. Za riaditeľa predsedníctvo zvolilo účtovníka Edmunda Szélla, za účtovníka doterajšieho pomocného účtovníka Roberta Nauera.