Kettős eljegyzés
Július Schwarcz, obchodník s drevom zo Sátoraljaújhely sa zasnúbil so slečnou Máriou Friedmann, dcérou hostinského zo Spišskej Novej Vsi, Mórica Friedmanna; Móric Langh, regálnik z Harichoviec sa zasnúbil s Lujzou Friedmann, taktiež dcérou M. Friedmanna.