Halálozás
Alexander hajcsi, učiteľ a dlhoročný riaditeľ evanjelického vyššieho gymnázia, činný člen mestskej a župnej samosprávy a verejného života zomrel 13. februára 1895 v 44. roku učiteľskej kariéry vo veku 69 rokov. Pochovaný bol 15. 2. za veľkej účasti verejnosti.