Iglói vadásztársaság
Spišskonovoveská poľovnícka spoločnosť mala 14. februára valné zhromaždenie za predsedníctva Aurela Münnicha. Členské ostalo nezmenené. Člen Alexander Simenszky predniesol návrh na predĺženie nájomnej zmluvy s mestom.