Ováczió
Občania mesta Levoča sa rozhodli prekvapiť primátora Kolomana Szőnyeyho, ktorý oslavuje 25. výročie svadby a zároveň služby pre mesto, slávnostným fakľovým hudobným sprievodom, ktorého zástavníkom bol hlavný mestský notár Ľudovít Fleischhakker, hlavným rečníkom pred domom primátora bol spišský kráľ. školský inšpektor, Dr. Jozef R. Hajnóczy.