Halálozás
Evanjelický učiteľ a uh. kráľ. poštmajster Samuel Klein zomrel 25. februára 1895 po dlhej chorobe vo veku 55 rokov, 34. roku učiteľskej kariéry a 30. roku manželstva; ako poštmajster pracoval 25 rokov. Pochovaný bol 28. 2. 1895. Nebohého oplakávajú manželka a dve vydaté a tri slobodné dcéry.