Új könyvnyomda a Szepességen
V Poprade založili V. Kúhn so spoločníkom novú kníhtlačiareň, spojenú aj s papierníctvom. Doteraz mali kníhtlačiarne v Levoči, Spišskej Novej Vsi, Kežmarku a Spišskom podhradí.