Eltünt
Ján Gura, obyvateľ obce Vyšné Repaše sa 15. februára vybral domov z obce Uloža, no dodnes o ňom nie sú žiadne informácie. Pravdepodobne ho pochovala snehová búrka. Ako píšu noviny "Szepesi Közlöny", od čias farára Jakuba Roodera je to už deviaty prípad vo Vyšných Repašoch.