Igló város története
Pri príležitosti miléniových osláv monarchie mestská rada Spišskej Novej Vsi požiadala o napísanie monografie dejín mesta Jozefa Hradszkeho (Hradský), Dr. Kolomana Demka a Alexandra Münnicha.