Halálozás
Dcéra advokáta Dr. Mórica Beera, Klára Beer zomrela po krátkej chorobe 14. marca 1895. Zosnulá bola lepšou študentkou 6. ročníka kráľ. štátnej vyššej dievčenskej školy v Levoči. Pochovaná bola 17. marca do rodinnej hrobky v Betlanovciach.