Tátra-Lomnicz
Praktický lekár z Budapešti Dr. Árpád Hammersberg uverejnil prospekt sanatória v Tatranskej Lomnici, v ktorom na 15 stranách opisuje služby a príslušenstvo liečebného klimatického sanatória.