Előléptetés
Z učiteľského zboru levočskej uh. kráľ. štátnej vyššej reálnej školy boli povýšení: Gustáv Kordoss do 2. stupňa VIII. platovej triedy; Jozef Bauer, Rudolf (Rezső) Förster a Aladár Sárffy do 1. stupňa IX. platovej triedy.