Egyházkerületi biztosok
Ku maturitným skúškam boli z potiského cirkevného obvodu ako zmocnenci vyslaní na spišskonovoveské evanj. vyššie gymnázium levočský ev. duchovný Andrej Dianiška (Dianiska András) a na kežmarské evanj. vyššie gymnázium učiteľ spišskonovoveského ev. vyššieho gymnázia Mikuláš (Miklós) Fischer.