A "Kárpátegyesület lőcsei osztályá-"nak...
Na schôdzi 26. apríla 1895 ohľadom vytvorenia levočskej pobočky Karpatského spolku bola za predsedníctva Kolomana Szőnyeiho s týmto účelom vytvorená komisia v zložení Dr. Jozef R. Hajnóczy, František Dénes, Adolf Kurofszky a Daniel Szentistványi, ktorej úlohou bude vypracovať stanovy