A Krompach-Hernádi vasgyár közgyülése
8. mája 1895 mali Krompašsko-hornádske železiarne v priestoroch kasína v Spišskej Novej Vsi za predsedníctva Alexandra Breuera riadne valné zhromaždenie. Hlásenie správnej rady informovalo o produkcii surového železa za rok 1894 v objeme 65.000 metrických centov, z čoho bolo 22.000 m. centov zhodnotených vo forme odliatkov. Finančný obrat predstavoval 590.000 forintov. Čistý zisk 39.000 ft, z čoho bude 24.000 ft rozdelených medzi akcionárov a zvyšok sa preinvestuje. Prebehla tiež voľba členov správnej rady: Ujlaki, Probstner, Otakar Jacobs, Leopold Spitz; noví členovia: Oszkár Prihradny a Koloman Münnich; do dozornej rady: Höpfner, Gotthardt, Topscher a Ľudovít Kaufmann.