Kitüntetett tanitók
Učitelia Matej Nitsch z Bušoviec (Busóc), Vazul (Vasiľ) Palyánszky z Jarabiny (Jarembina) a Štefan Bruder z Hrabušíc (Káposztafalva) boli ministrom kultu a vzdelávania ocenení odmenou po 50 forintov za úspešnú výučbu maďarského jazyka.