Petróleumfúrások a Kárpátokban
Ropná rafinérska akciová spoločnosť v Rijeke (Fiume) chce so základným imaním 400.000 forintov založiť samostatnú spoločnosť s cieľom výskumných ropných vrtov na uhorskej strane Karpát so snahou spracovávať petrolej.