József főherczeg Iglón
Arcivojvoda Jozef pricestoval 18. 6. 1895 vlakom do Spišskej Novej Vsi na vojenskú inšpekciu honvédskeho práporu. Na druhý deň šiel na obhliadku Novoveských kúpeľov, kde sa zapísal do hosťovskej knihy.