Kitüntetett vendéglős
Hostinský na železničnej stanici v Spišskej Novej Vsi bol arcivojvodom Jozefom pochválený za svoje služby a správanie, ako aj za ubytovanie a stravu, ktoré poskytol arcivojvodovi a jeho sprievodu na jeho návšteve v Spišskej Novej vsi počas inšpekčnej cesty.